Inbraak en weer verder.

juni 22, 2017 yvon

We hadden het niet verwacht maar het is dus toch gebeurd. Onze website is gehackt geweest. Een paar dagen waren er teksten en plaatjes op onze site te zien, die wij er niet op hadden gezet. We hebben direct actie ondernomen en we hopen nu dat alles weer onder controle is…….. en blijft..

Afgelopen maand heeft de porch meer gestalte gekregen. Na het zien van het frame, waren we  aangenaam verrast met de aanblik van de dakpannen op de porch: het is duidelijk een mooiere samensmelting met het dak geworden. Ook waren we erg gecharmeerd van het schoorsteentje op het dak: een “handtekening” van Jermano. Nergens ergens anders is dit ontwerp als schoorsteen te bekennen op heel Madeira.

In de tussentijd hebben we een pitstop gemaakt met een verblijf van 4 dagen op Madeira: wederom om alles te bespreken, na te lopen en (goed) te keuren. Op de laatste dag zagen we het plaatsen van het eerste raam in de kelder. Het huis krijgt steeds meer haar eigen identiteit…… en zijn we aangeland in de afbouwfase.

Save

Save